feature-img

En luftventil for ethvert behov

Uansett hvilken luftventil du trenger, kan du være trygg på at du finner den i vårt sortiment. Vi har ulike typer avtrekksventiler, tilluftsventiler og friskluftsventiler.

Avtrekksventiler har en roterende midtskive som regulerer lufttilførselen i ventilasjonsanlegget. Tilluftsventiler brukes til å slippe ut små menger luft. Friskluftsventiler brukes hovedsakelig i boliger som ikke har tilgang til mekanisk tilluft. Disse luftventilene har som regel en mekanisk eksosenhet som erstatter avtrekksluften gjennom friskluftsventilen.

Ulike modeller

I tillegg til at vi tilbyr ulike typer luftventiler, kommer disse i ulike modeller. Når det gjelder avtrekksventiler, kan du velge mellom modellene OPF, OPK og OPF Steel. Utvalget vårt av tilluftsventiler består av modellene OPT, OPTR 100 og OPT Steel. Når det gjelder friskluftsventiler, har vi kun én modell for øyeblikket, nemlig Freshairvalve 400 – 450.

Alle disse modellene har unike funksjoner. Det er opp til deg å velge hvilken som passer best for dine behov.

feature-img

Andre produkter

Blant produktene våre finner du også andre typer ventiler. Dette inkluderer termostatventiler, motordrevne ventiler og vindusventiler. Vi tilbyr også spjeld, ulike typer tilbehør og rister.

Uansett hva slags ventilasjonsprodukt du trenger, har vi det. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Få et gratis tilbud

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så snart som mulig.

Drag To Verify